Hoppa till innehåll


Komplett och säkert passersystem för alla typer av fastigheter.

Steplock access är ett företag som utvecklar smart och säker teknik för människors hem och arbetsplatser. Vår vision är att genom ny teknik erbjuda system som förenklar installation och administration.

Steplock gillar öppenhet och tillåter genom API andra aktörer att integrera med våra produkter och funktioner, idag finns integrationer till Passad, Renz postboxar, MyCourt m.m.

Kontakta Steplock för att få offert ifrån din lokala installatör eller kontakta din lokala installatör direkt. Komplett

Steplock acess är ett all inclusive-system byggt på en smart molntjänst. Du behöver inte bry dig om servrar, backuper och uppdateringar eller inblandning av andra leverantörer eller operatörer.

Ett system –  många funktioner.

Användarvänligt

Steplock access är anpassad för dagens teknik. Oavsett om systemet installeras i ett bostadshus eller på ett företag resulterar systemet i en enklare vardag för slutanvändaren. Genom appen kan varje person själv bestämma hur de vill nyttja systemet. På så sätt har vi minimerar tiden som du som beställare behöver lägga på systemet.

Tillgängligt

Steplock cloud molntjänst ser till att du enkelt får tillgång till uppdateringar, utan att behöva investera i nya kostsamma centraler. Om du behöver utöka systemet med fler produkter, till exempel en kortläsare på soprummet, en informationstavla eller tvättstugebokning, används samma app.